Buju Stanciu & Asociatii is a member of Legal Network International

Drept civil

Dreptul civil cuprinde un spectru larg de aspecte juridice, cum ar fi dreptul contractelor, dreptul proprietății, dreptul de familie, dreptul succesoral și dreptul obligațiilor. Acestea sunt doar câteva exemple dintr-o varietate de domenii care cad sub incidența dreptului civil.

Având în vedere că dreptul civil generează o mare parte din litigiile la nivel național, apelul la servicii de consultanță juridică, asistență juridică și reprezentare devine indispensabil. Echipa noastră de avocați oferă această siguranță a reușitei în cadrul dreptului civil.

Experiența personală a fiecărui avocat din echipă este un factor cheie în furnizarea de servicii juridice solide și eficiente. Această experiență este dobândită prin ani de practică încheiați cu succes, abordând și rezolvând numeroase contracte și litigii în domeniul dreptului civil.

Scurtă descriere „Buju, Stanciu și Asociații”

Suntem o prestigioasă casă de avocatură specializată în diferite ramuri ale dreptului, printre care si drept civil, recunoscută pentru abordarea noastră agilă, profesionalismul nostru și rezultatele de înaltă calitate pe care le obținem. Echipa noastră experimentată de avocați dedicați se remarcă prin oferirea de soluții juridice personalizate și adaptate nevoilor clienților noștri.

Ascultăm cu atenție clienții și înțelegem profund nevoile și obiectivele lor. De aici, dezvoltăm strategii și soluții juridice eficiente și personalizate pentru fiecare caz pe care îl gestionăm. Abordăm fiecare situație cu meticulozitate și atenție la detalii, având ca scop obținerea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Echipa noastră este formată din avocați cu experiență și cunoștințe extinse în diverse ramuri ale dreptului. Avem specialiști în diverse aspecte, precum dreptul societar, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul proprietății intelectuale și dreptul concurenței. Această abordare multidisciplinară ne permite să oferim clienților noștri o gamă largă de servicii juridice, acoperind diverse aspecte ale activităților lor de afaceri.

Cu ce te putem ajuta?

Acțiuni în pretenții și recuperare creanțe.

Apărarea dreptului de proprietate.

Asistență în materie de Cărți Funciare.

Asistență în materie de succesiuni și moștenire.

Cereri de partaj.

Asistență în materie de răspundere contractuală și delictuală.

Cesiunea contractelor și a creanțelor.

Redactare și negociere a contractelor.

Acțiuni în anularea sau constatarea nulității unor acte sau contracte.

Acțiuni în constatare.

Acțiuni privind dobândirea dreptului de proprietate prin uzucapiune și accesiune.

Cereri de ordonanță președințială.

Cereri în vederea emiterii ordonanțelor de plată.

Colectarea datoriilor.

Plângeri contravenționale.

Recunoașterea și executarea hotărârilor judecătorești străine.

Măsuri asigurătorii și măsuri provizorii.

Preconstituirea probelor.

Cereri de evacuare.

Cereri privind exproprierea.

Contestarea executării.

Asistență în negocierea și redactarea tranzacțiilor.

Certificări și legalizări ale hotărârilor judecătorești din România.

Ce avantaje iți oferă colaborarea cu noi?

  1. Soluții personalizate: Ne străduim să înțelegem în profunzime nevoile și obiectivele clienților noștri. Acest lucru ne permite să dezvoltăm strategii juridice personalizate, adaptate la specificul fiecărui caz și la nevoile specifice ale clienților noștri.

 

  1. Servicii de înaltă calitate: La Buju Stanciu și Asociații, ne angajăm să oferim servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Ne concentrăm pe detaliile fiecărui caz și utilizăm metode de lucru riguroase și profesionale pentru a obține rezultate excelente pentru clienții noștri.

 

  1. Abordare agilă și promptă: Suntem recunoscuți pentru abordarea noastră agilă și promptă în gestionarea cazurilor. Răspundem rapid la cerințele și întrebările clienților noștri, iar serviciile noastre sunt orientate spre rezolvarea eficientă a problemelor juridice.

 

  1. Comunicare transparentă și colaborare strânsă: Ne implicăm activ în comunicarea cu clienții noștri, oferindu-le informații clare și transparente legate de progresul cazului lor. Colaborăm strâns cu clienții noștri, ținându-i la curent cu dezvoltările și implicându-i în procesul de luare a deciziilor importante.

 

  1. Confidențialitate și integritate: La Buju Stanciu și Asociații, respectăm confidențialitatea clienților noștri. Informațiile furnizate de clienți sunt tratate cu cea mai mare responsabilitate și integritate, asigurându-le că datele lor sensibile sunt protejate în conformitate cu cele mai înalte standarde de confidențialitate.

Contactează-ne acum!

Dacă aveți nevoie de servicii juridice de înaltă calitate și sprijin profesional într-o gamă variată de domenii, echipa noastră de la Buju Stanciu și Asociații este pregătită să vă ajute. Contactați-ne acum pentru a discuta despre nevoile și problemele dvs. juridice și pentru a afla cum vă putem oferi soluții personalizate și eficiente.

Indiferent dacă aveți întrebări legate de dreptul civil sau alte domenii, suntem aici pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună asistență juridică posibilă.