Buju Stanciu & Asociatii is a member of Legal Network International

Employment law

Echipa noastră specializată în dreptul muncii oferă servicii de consiliere și asistență juridică în domeniul relațiilor de muncă, cu un accent deosebit pe protejarea intereselor angajatorului și ale angajatului. Suntem conștienți de importanța practică deosebită pe care o au raporturile juridice de muncă în cadrul unei întreprinderi și ne străduim să oferim soluții juridice eficiente și personalizate pentru a proteja drepturile și interesele părților implicate.

În cazul unor eventuale conflicte sau litigii legate de dreptul muncii, suntem pregătiți să reprezentăm interesele clienților noștri în fața instanțelor competente sau a altor organe de soluționare a disputelor. Ne asigurăm că fiecare caz este tratat cu profesionalism și meticulozitate, și că se explorează toate opțiunile legale disponibile pentru a obține rezultate favorabile.

Brief description of “Buju, Stanciu & Associates”

Suntem o prestigioasă casă de avocatură specializată în diferite ramuri ale dreptului, printre care si drept al muncii, recunoscută pentru abordarea noastră agilă, profesionalismul nostru și rezultatele de înaltă calitate pe care le obținem. Echipa noastră experimentată de avocați dedicați se remarcă prin oferirea de soluții juridice personalizate și adaptate nevoilor clienților noștri.

Ascultăm cu atenție clienții și înțelegem profund nevoile și obiectivele lor. De aici, dezvoltăm strategii și soluții juridice eficiente și personalizate pentru fiecare caz pe care îl gestionăm. Abordăm fiecare situație cu meticulozitate și atenție la detalii, având ca scop obținerea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Echipa noastră este formată din avocați cu experiență și cunoștințe extinse în diverse ramuri ale dreptului. Avem specialiști în diverse aspecte, precum dreptul societar, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul proprietății intelectuale și dreptul concurenței. Această abordare multidisciplinară ne permite să oferim clienților noștri o gamă largă de servicii juridice, acoperind diverse aspecte ale activităților lor de afaceri.

How can we assist you?

Asistență în negocierile colective, inclusiv negocierea și punerea în aplicare a contractelor colective de muncă, precum și gestionarea negocierilor sindicale.

Redactarea de contracte de muncă personalizate, inclusiv clauzele speciale, cum ar fi clauza de neconcurență, clauza de confidențialitate, clauza de formare profesională, delegarea în țară și/sau străinătate, și detașarea în țară și/sau străinătate.

Optimizarea costurilor legate de resursele umane implicate în activitatea de producție, asigurând eficiență și conformitate cu legislația în vigoare.

Gestionarea zilnică a resurselor umane, inclusiv consiliere și soluții pentru problemele legate de angajați, contracte de muncă, politici interne și conformitate cu legislația muncii.

Auditul juridic al societăților pentru a verifica conformitatea cu legislația muncii și cu cerințele de securitate și sănătate în muncă (SSM).

Remunerarea și beneficiile angajaților, inclusiv consiliere privind politica salarială, pachete de beneficii și regulamente interne.

Transferul angajaților în cazul transferului de întreprindere, unități sau părți ale acestora, precum și în cazul transferului de acțiuni în societățile comerciale listate.

Elaborarea și implementarea politicilor și procedurilor de dreptul muncii, inclusiv codurile de conduită și regulamentele interne.

Consultanță în domeniul dreptului muncii în cazul reorganizărilor, fuziunilor și achizițiilor societăților.

Rezolvarea litigiilor de muncă și reprezentarea clienților în fața instanțelor competente.

Asistență în cercetările disciplinare și reprezentare în fața comisiilor de disciplină.

Aspecte legate de imigrație, cum ar fi vize, permise de muncă și mobilitatea internațională a angajaților.

Asigurarea conformității cu legislația locală privind dreptul muncii și respectarea obligațiilor legale în materie de relații de muncă.

Gestionarea restrângerilor de personal, inclusiv reconversie profesională, concedieri individuale și/sau colective, disponibilizări voluntare, pensionare anticipată, gestionarea schimbărilor și strategia forței de muncă.

Advantages of Collaborating with Us

Expertiză și cunoștințe specializate: Echipa noastră de avocați are o expertiză bogată în domeniul dreptului muncii, fiind la curent cu legislația și practicile actuale. Vă putem oferi sfaturi și soluții juridice în concordanță cu cele mai recente reglementări și interpretări în materie de relații de muncă.

 

Protejarea drepturilor și intereselor: Ne angajăm să vă protejăm drepturile și interesele în domeniul relațiilor de muncă. Fie că sunteți angajator sau angajat, ne străduim să obținem rezultate favorabile și să minimizăm riscurile juridice asociate cu relațiile de muncă.

 

Comunicare transparentă și eficientă: Promovăm o comunicare deschisă și transparentă cu clienții noștri. Vă ținem la curent cu evoluția cazurilor dvs., vă oferim informații relevante și răspundem prompt la întrebările și preocupările dvs.

 

Gestionarea eficientă a litigiilor: Avem experiență în rezolvarea litigiilor de muncă și reprezentarea clienților în fața instanțelor și autorităților competente. Ne asigurăm că interesele dvs. sunt apărate în mod eficient și că obțineți rezultate favorabile în cazurile de litigii.

 

Confidențialitate și etică profesională: Respectăm confidențialitatea și confidențialitatea informațiilor dvs. Lucrăm în conformitate cu cele mai înalte standarde etice și ne asigurăm că informațiile dvs. sunt tratate cu cea mai mare responsabilitate și integritate.

Contact us now!

If you need high-quality legal services and professional support in a wide range of fields, our team at Buju Stanciu & Associates is ready to assist you. Contact us now to discuss your legal needs and issues and to find out how we can provide you personalized and effective solutions.

Indiferent dacă aveți întrebări legate de dreptul muncii sau alte domenii, suntem aici pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună asistență juridică posibilă.