Public procurement

Echipa noastră de avocați specializați în achiziții publice oferă servicii de consultanță juridică de înaltă calitate pentru clienții interesați de acest domeniu complex. Avem expertiza necesară în legislația achizițiilor publice și înțelegem în profunzime procedurile și cerințele implicate în acest proces.

Colaborarea cu un avocat specializat în achiziții publice este esențială pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale, minimizarea riscurilor și obținerea celor mai bune rezultate în cadrul procedurilor de achiziție. Avocatul tău în achiziții publice te va ghida în toate etapele procesului, de la pregătirea documentelor și depunerea ofertelor, până la evaluarea și negocierea contractelor.

Scurtă descriere „Buju, Stanciu și Asociații”

Suntem o prestigioasă societate de avocatură de business, Buju Stanciu și Asociații, și ne remarcăm prin abordarea noastră agilă și personalizată în fiecare caz pe care îl gestionăm. În echipa noastră, ne dedicăm clienților noștri și suntem angajați să obținem rezultate de calitate superioară, ceea ce ne câștigă încrederea și respectul acestora.

Punem un accent deosebit pe ascultarea atentă a clienților noștri și înțelegerea nevoilor și obiectivelor lor. Ne străduim să oferim cele mai bune soluții într-un timp optim, depunând eforturi considerabile în fiecare caz pe care îl avem în lucru. Ne preocupă fiecare detaliu și efectuăm o analiză meticuloasă, oferim consultanță particularizată și ne bazăm pe expertiza noastră calificată pentru a oferi servicii de înaltă calitate în fiecare situație.

Echipa noastră este formată din avocați experimentați, care aduc la masă o vastă expertiză multidisciplinară. Aceasta ne permite să abordăm fiecare aspect al unui caz într-un mod cuprinzător și să oferim soluții adecvate. Suntem mândri de responsabilitatea și integritatea noastră, respectând cele mai înalte standarde de confidențialitate. Astfel, putem asigura clienților noștri un nivel înalt de încredere în gestionarea informațiilor lor sensibile.

Cu ce te putem ajuta?

Consultanță juridică specializată în achizițiile publice pe durata întregului proces

Asistență în gestionarea contractelor, autorizațiilor de construcție și reglementărilor de urbanism

Monitorizarea relațiilor clienților cu autoritățile de reglementare și supraveghere

Reprzentare în contestațiile înaintate la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC)

Reprzentare juridică în fața instanțelor judecătorești

Asistență în elaborarea documentelor și organizarea procedurilor de atribuire

Consultanță și asistență juridică în evaluarea ofertelor depuse de operatori

Consultanță și asistență juridică în încheierea și implementarea contractelor de achiziții publice sau de concesiune

Consultanță juridică pe toată durata procedurii de delegare a serviciilor de utilitate publică

Reprzentare legală în litigii legate de atribuirea, încheierea și implementarea contractelor de administrare delegate

Consultanță juridică în închirierea, administrarea și concesionarea terenurilor și clădirilor deținute de proprietate publică

Ce avantaje iți oferă colaborarea cu noi?

Expertiză specializată: Avem o cunoaștere profundă a legislației și reglementărilor privind achizițiile publice, ceea ce ne permite să oferim consultanță juridică de înaltă calitate și să ne asigurăm că clienții noștri respectă în mod corespunzător toate cerințele legale.

 

Acces la resurse și informații relevante: Avem acces la resurse și informații actualizate în domeniul achizițiilor publice, ceea ce ne permite să fim la curent cu cele mai recente practici și tendințe în acest domeniu. Astfel, putem oferi clienților noștri cele mai bune strategii și soluții adaptate nevoilor lor specifice.

 

Asistență în toate etapele procesului: Oferim asistență pe parcursul întregului proces de achiziție, de la elaborarea documentelor și organizarea procedurilor până la evaluarea ofertelor și încheierea contractelor. Vă stăm alături în fiecare etapă, asigurându-ne că toate aspectele legale sunt acoperite în mod corespunzător.

 

Rezolvarea litigiilor: Avem experiență în reprezentarea clienților în litigiile legate de achizițiile publice, inclusiv în contestațiile introduse în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) și în fața instanțelor judecătorești. Ne străduim să obținem rezultate favorabile pentru clienții noștri și să protejăm interesele lor în toate situațiile.

 

Consiliere strategică și soluții personalizate: Analizăm cu atenție nevoile și obiectivele fiecărui client și dezvoltăm strategii de lucru adaptate specificului cazului lor. Oferim consiliere juridică personalizată și soluții ingenioase pentru a obține cele mai bune rezultate în materie de achiziții publice.

Contactează-ne acum!

Dacă aveți nevoie de servicii juridice de înaltă calitate și sprijin profesional într-o gamă variată de domenii, echipa noastră de la „Buju, Stanciu și Asociații” este pregătită să vă ajute. Contactați-ne acum pentru a discuta despre nevoile și problemele dvs. juridice și pentru a afla cum vă putem oferi soluții personalizate și eficiente.

Indiferent dacă aveți întrebări legate de achiziții publice sau alte domenii, suntem aici pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună asistență juridică posibilă.