Buju Stanciu & Asociatii is a member of Legal Network International

Start-up and investments

În contextul intrării în Uniunea Europeană, România a devenit o destinație atractivă pentru antreprenorii autohtoni, iar fondurile alocate pentru încurajarea antreprenoriatului au generat oportunități semnificative pentru dezvoltarea afacerilor, în special a start-up-urilor.

Echipa noastră de avocați înțelege în mod profund provocările și nevoile antreprenorilor aflați la început de drum și este pregătită să ofere sprijin legal și consultanță specializată pentru a asigura succesul și creșterea durabilă a afacerilor mici și mijlocii.

Beneficiați de expertiza noastră în domeniul dreptului afacerilor și al start-up-urilor pentru a vă asigura că activitățile dvs. sunt conforme cu reglementările legale în vigoare și că beneficiați de cele mai bune practici din industrie. Avocații noștri au o înțelegere profundă a ecosistemului start-up-urilor și a nevoilor specifice ale acestora.

Brief description of “Buju, Stanciu & Associates”

Suntem o prestigioasă casă de avocatură specializată în diferite ramuri ale dreptului, recunoscută pentru abordarea noastră agilă, profesionalismul nostru și rezultatele de înaltă calitate pe care le obținem. Echipa noastră experimentată de avocați dedicați se remarcă prin oferirea de soluții juridice personalizate și adaptate nevoilor clienților noștri.

Ascultăm cu atenție clienții și înțelegem profund nevoile și obiectivele lor. De aici, dezvoltăm strategii și soluții juridice eficiente și personalizate pentru fiecare caz pe care îl gestionăm. Abordăm fiecare situație cu meticulozitate și atenție la detalii, având ca scop obținerea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Echipa noastră este formată din avocați cu experiență și cunoștințe extinse în diverse ramuri ale dreptului. Avem specialiști în diverse aspecte, precum dreptul societar, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul proprietății intelectuale, etc. Această abordare multidisciplinară ne permite să oferim clienților noștri o gamă largă de servicii juridice, acoperind diverse aspecte ale activităților lor de afaceri.

How can we assist you?

Consultanță juridică privind criteriile de selecție a investitorilor și identificarea oportunităților de investiții pentru înființarea de noi societăți, inclusiv etapa preliminară de due diligence și negocierea documentației pre-investiții (NDAs, MoUs etc.)

Rapoarte detaliate de due diligence legală și financiară pentru evaluarea viabilității investiției și planificarea, executarea și implementarea proiectului

Consultanță în structurarea și gestionarea post-investiție a start-up-urilor

Redactarea, negocierea și încheierea documentelor de finanțare, inclusiv acorduri-cadru, acorduri privind drepturile investitorilor, contracte de cumpărare de acțiuni și înregistrarea investiției la autoritățile competente

Evaluarea implementării structurii de administrare și a acționariatului în etapa post-investiție

Consultanță juridică în cadrul procesului de exit, inclusiv fuziuni și achiziții, vânzarea de acțiuni sau active

Asistență în problemele legate de proprietate intelectuală și protecția acestora în cadrul start-up-urilor

Consultanță privind aspectele fiscale și de conformitate cu reglementările în vigoare

Consiliere în privința procesului de creștere și expansiune a afacerii

Rezolvarea litigiilor și gestionarea conflictelor în cadrul start-up-urilor

Asistență în relația cu autoritățile și organizațiile de reglementare

Consultanță privind aspectele de drept muncii și legislația privind angajarea și gestionarea forței de muncă în start-up-uri.

Advantages of Collaborating with Us

Specialized expertise: Echipa noastră de avocați are o înțelegere profundă a nevoilor și provocărilor specifice start-up-urilor și a procesului de investiții. Beneficiați de consultanță juridică de înaltă calitate, adaptată la cerințele și obiectivele dumneavoastră.

 

Consiliere strategică: Vă oferim sfaturi și orientare strategică în toate etapele dezvoltării afacerii dumneavoastră, începând de la înființarea start-up-ului până la procesul de creștere, finanțare și expansiune. Vă sprijinim în identificarea oportunităților de investiții și în elaborarea strategiilor eficiente pentru atragerea de fonduri.

 

Structurare și negociere eficientă a investițiilor: Vă ajutăm în procesul de structurare și negociere a tranzacțiilor de investiții, inclusiv redactarea și încheierea documentelor contractuale relevante. Ne asigurăm că interesele dumneavoastră sunt protejate și că obțineți cele mai bune condiții posibile în relația cu investitorii.

 

Protecția proprietății intelectuale: Oferim asistență în protejarea și valorificarea activelor dumneavoastră de proprietate intelectuală, precum mărci înregistrate, drepturi de autor sau brevete. Vă ajutăm să dezvoltați strategii eficiente de protecție și să gestionați potențialele litigii sau conflictelor în acest domeniu.

 

Conformitate juridică: Vă ghidăm în respectarea legislației relevante și vă asigurăm că afacerea dumneavoastră este în conformitate cu reglementările în vigoare. Vă ajutăm să evitați sancțiunile și riscurile juridice asociate activității de start-up și investiții.

Contact us now!

If you need high-quality legal services and professional support in a wide range of fields, our team at Buju Stanciu & Associates is ready to assist you. Contact us now to discuss your legal needs and issues and to find out how we can provide you personalized and effective solutions.

Indiferent dacă aveți întrebări legate de start-up-uri si investiții sau alte domenii, suntem aici pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună asistență juridică posibilă.