Buju Stanciu & Asociatii is a member of Legal Network International

Tax law

Dinamica legislației fiscale poate fi complexă și poate crea dificultăți pentru antreprenori și contribuabili în general. Schimbările frecvente ale legilor și reglementărilor fiscale pot crea incertitudine și pot afecta planificarea fiscală și conformitatea cu obligațiile fiscale. În plus, neatenția sau interpretarea greșită a prevederilor fiscale poate duce la sancțiuni financiare, penalități sau chiar răspundere penală sau contravențională.

Echipa noastră de avocați specializați în dreptul fiscal are o expertiză bogată în acest domeniu și vă poate ajuta să navigați în mod eficient prin complexitatea legislației fiscale. Oferim consultanță și asistență juridică pentru a vă asigura că sunteți în conformitate cu exigențele legale în vigoare și că vă puteți proteja interesele fiscale.

Brief description of “Buju, Stanciu & Associates”

Suntem o prestigioasă casă de avocatură specializată în diferite ramuri ale dreptului, printre care si drept fiscal, recunoscută pentru abordarea noastră agilă, profesionalismul nostru și rezultatele de înaltă calitate pe care le obținem. Echipa noastră experimentată de avocați dedicați se remarcă prin oferirea de soluții juridice personalizate și adaptate nevoilor clienților noștri.

Ascultăm cu atenție clienții și înțelegem profund nevoile și obiectivele lor. De aici, dezvoltăm strategii și soluții juridice eficiente și personalizate pentru fiecare caz pe care îl gestionăm. Abordăm fiecare situație cu meticulozitate și atenție la detalii, având ca scop obținerea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Echipa noastră este formată din avocați cu experiență și cunoștințe extinse în diverse ramuri ale dreptului. Avem specialiști în diverse aspecte, precum dreptul fiscal, dreptul societar, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul proprietății intelectuale și dreptul concurenței. Această abordare multidisciplinară ne permite să oferim clienților noștri o gamă largă de servicii juridice, acoperind diverse aspecte ale activităților lor de afaceri.

How can we assist you?

Consultanță și asistență în chestiuni fiscale, cum ar fi impozitele directe sau indirecte, impozitele locale și impozitele personale.

Modificarea acordurilor comerciale în vederea optimizării tratamentului fiscal al tranzacțiilor locale sau internaționale.

Evaluarea impactului modificărilor legislative fiscale asupra modelului de afaceri al clienților.

Asistență în timpul controalelor fiscale și reprezentare în fața organelor fiscale.

Asistență în ceea ce privește fuziunile și divizările din perspectiva fiscală.

Asistență în legătură cu deciziile fiscale obligatorii și respectarea acestora.

Consiliere în situații de faliment, restructurare și insolvență din perspectiva fiscală.

Identificarea avantajelor și riscurilor diferitelor opțiuni de afaceri și de management în luarea deciziilor fiscale.

Elaborarea strategiilor de planificare fiscală, inclusiv servicii de structurare fiscală la nivel internațional.

Servicii de prețuri de transfer pentru a asigura conformitatea cu cerințele fiscale aplicabile.

Rezolvarea litigiilor fiscale și reprezentarea clienților în fața instanțelor fiscale.

Realizarea rapoartelor de due diligence în domeniul fiscal pentru evaluarea riscurilor și identificarea oportunităților în tranzacții și afaceri.

Revizuirea fiscală pentru a asigura conformitatea cu normele și regulamentele fiscale.

Advantages of Collaborating with Us

Consultanță personalizată: Ne adaptăm serviciile la nevoile specifice ale fiecărui client. Fie că sunteți o persoană fizică, o întreprindere sau o instituție, oferim consultanță personalizată pentru a vă ajuta să navigați în complexitatea legislației fiscale și să luați decizii informate în privința fiscalității afacerii dvs.

 

Optimizarea fiscală: Vă ajutăm să identificați și să implementați strategii de planificare fiscală pentru a vă optimiza situația fiscală. Analizăm specificul afacerii dvs. și vă oferim soluții personalizate pentru a maximiza economiile fiscale și a minimiza riscurile fiscale.

 

Gestionarea controalelor fiscale: Oferim asistență și reprezentare în timpul controalelor fiscale, ajutându-vă să vă pregătiți pentru acestea și să răspundeți în mod corespunzător cerințelor autorităților fiscale. Lucrăm pentru a proteja interesele dvs. și pentru a obține rezultate favorabile în procesul de control fiscal.

 

Confidențialitate și integritate: Respectăm confidențialitatea informațiilor dvs. și ne asigurăm că datele dvs. sunt tratate cu cea mai mare responsabilitate și integritate. Păstrăm confidențialitatea tuturor informațiilor furnizate de clienți și respectăm standardele etice ridicate în activitatea noastră.

 

Colaborare strânsă și comunicare transparentă: Ne implicăm activ în colaborarea cu clienții noștri, asigurându-ne că suntem mereu la curent cu nevoile și obiectivele dvs. Lucrăm în strânsă colaborare și comunicăm în mod transparent, astfel încât să puteți fi informați și implicați în toate etapele procesului.

Contact us now!

If you need high-quality legal services and professional support in a wide range of fields, our team at Buju Stanciu & Associates is ready to assist you. Contact us now to discuss your legal needs and issues and to find out how we can provide you personalized and effective solutions.

Indiferent dacă aveți întrebări legate de dreptul fiscal sau alte domenii, suntem aici pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună asistență juridică posibilă.