Buju Stanciu & Asociatii is a member of Legal Network International

Ce face un avocat expert in criptomonede?

Piața monedelor virtuale se dezvoltă într-un timp alert, iar interesul cetățenilor pentru criptomonede crește considerabil. În consecință, pentru a vinde...

pattern pattern

Piața monedelor virtuale se dezvoltă într-un timp alert, iar interesul cetățenilor pentru criptomonede crește considerabil. În consecință, pentru a vinde sau cumpăra criptomonede, este nevoie să cunoaștem în profunzime legile și consecințele nerespectării lor. Cu toate că aceste monede sunt imune intervențiilor guvernamentale, cei ce nu declară veniturile ce provin din asemenea tranzacții, riscă să plătească.

Din fericire, Buju Stanciu și Asociații este un cabinet avocatura specializat în consultanțe fiscale și TVA în domeniul vânzării de criptomonede. Pentru a avea parte de o experiență plăcută și sigură, este recomandat să alegeți un avocat expert in criptomoneda. Echipa noastră este formată din tineri profesioniști ce reușesc cu orice ocazie să se adapteze noilor schimbări sociale și să vă furnizeze servicii de calitate.

Rolul unui avocat expert în cryptomonedă

Un avocat profesionist întotdeauna vă va prezenta situația reală a problemei în care vă aflați. De asemenea, vă va arăta care sunt așteptările și consecințele în urma unei acțiuni de o asemenea importanță. În primul rând, avocații noștri vă vor pune la curent cu privire la noua lege în vederea declarării impozitelor veniturilor.

Cei ce obțin venituri din asemenea acțiuni, fie de cumpărare sau de vânzare a monedelor virtuale, au obligația de a le declara. În cazul în care nu o vor face, vor primi sancțiuni. Evaziune fiscală este atunci când cetățenii ascund sau omit bunurile sau sursa veniturilor. Prin urmare, pentru a nu vă afla într-o situație nefavorabilă, este recomandat să ascultați sfaturile unui specialist.

În cadrul acestui cabinet avocatură, veți avea parte de o expertiză amănunțită și profesionistă. Avocații vă vor răspunde tuturor solicitărilor într-un timp optim. Serviciile oferite de noi sunt expertize asupra regulilor anti-spălare de bani și regulilor Know-Your-Customer, portofelelor electronice, schimburilor și tranzacților, aplicaților tehnologice blockchain, ofertelor inițiale de monede, jocurilor de noroc cu criptomonede, crowdfunding și investire.

Buju Stanciu și Asociații – un cabinet avocatură destinat tuturor persoanelor interesate de vânzarea de criptomonede

Odată cu apariția criptomonedelor, au fost introduse în Codul Penal o serie de infracțiuni. Toate acțiunile ce țin de depozitarea criptomonedelor și plata impozitelor sunt în prezent reglementate juridic. Acest lucru duce la nevoia apelării la un avocat expert în criptomonedă. Echipa noastră tânără se adaptează la toate schimbările jurdice și tehnice.

De regulă, un avocat expert in criptomoneda oferă cele mai bune sfaturi și face o analiză detaliată a situației. De asemenea, se documentează cu privire la normele cumpărării și vânzării de monede, dar și la noile modificări legale. Pentru a exercita o vânzare de criptomonede, este obligatoriu să cunoaștem efectele juridice. Orice mișcare greșită conduce spre sancțiuni.

Investiția în criptomonede

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să investească în monede virtuale pentru a obține profit. Însă pentru a face o asemenea investiție este nevoie să cunoaștem toate reglementările juridice. O vânzare de monede virtuale este legală atâta timp cât discutați cu un specialist care vă va prezenta cum funcționează această piață virtuală.

Monedele virtuale pot fi transferate, stocate sau tranzacționate electronic. Acestea sunt în siguranță datorită unei noi tehnologii numite blockchain. Această tehnologie nu poate fi falsificată sau spartă. Prin urmare, multe instituții și companii își doresc să își creeze propriul blockchain.

Chiar și pentru această tehnologie este necesar ajutorul unui avocat. Pentru a intra în această lume imensă a monedelor virtuale, primul pas este reprezentat de Wallet. Practic, wallet-ul reprezintă portofelul electronic. Piața criptomonedelor poate fi vulnerabilă, dar și volatilă.  De aceea este nevoie să vă documentați amănunțit despre ce presupune.

Care sunt riscurile acestei piețe virtuale?

Dacă vă lăsați dominați de dorința de a obține profit, există posibilitatea de a da greș. Piața criptomonedelor este definită prin dezechilibru. Într-o zi poate fi la pământ, iar în alta, valoarea unei monede poate urca neașteptat. Cei mai mulți specialiști recomandă ca persoanele fizice să investească cât își permit să piardă.

Uneori, în urma unor tranzacții nereușite, probabilitatea de a pierde bani este mare. Prin urmare, pentru siguranța dumneavoastră, apelați întotdeauna la un specialist. Buju Stanciu și Asociații este biroul de avocatură perfect pentru problemele dumneavoastră. Nu suntem specializați numai în criptomonede, ci avem experiență și în drept penal, civil, fiscal, și multe alte arii de expertiză.

Echipa noastră depășește așteptările tuturor clienților care ne trec pragul. Serviciile prestate sunt de înaltă calitate, iar interesele și dorințele clienților sunt priorități pentru noi. Munca noastră se bazează pe multă experiență și studiu amănunțit. Pentru orice problemă de natură juridică, apelați cu încredere la noi!

Contactează-ne!