Drept comercial

Expertiza noastră în dreptul comercial ne permite să oferim clienților noștri sfaturi și soluții juridice ingenioase și pragmatice, adaptate nevoilor și obiectivelor specifice ale afacerilor lor. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege în profunzime detaliile economice, financiare și fiscale specifice businessului, astfel încât să putem identifica cele mai bune soluții legale pentru afacerea lor.

Echipa noastră de avocați este formată din profesioniști flexibili și eficienți, cu o vastă experiență în domeniul dreptului comercial. Ne bazăm pe o cunoaștere temeinică a literaturii juridice de specialitate și a practicii judecătorești în materie, pentru a ne asigura că oferim consultanță de cea mai înaltă calitate.

Scurtă descriere „Buju, Stanciu și Asociații”

Suntem o prestigioasă societate de avocatură de business, Buju Stanciu și Asociații, și ne remarcăm prin abordarea noastră agilă și personalizată în fiecare caz pe care îl gestionăm. În echipa noastră, ne dedicăm clienților noștri și suntem angajați să obținem rezultate de calitate superioară, ceea ce ne câștigă încrederea și respectul acestora.

Punem un accent deosebit pe ascultarea atentă a clienților noștri și înțelegerea nevoilor și obiectivelor lor. Ne străduim să oferim cele mai bune soluții într-un timp optim, depunând eforturi considerabile în fiecare caz pe care îl avem în lucru. Ne preocupă fiecare detaliu și efectuăm o analiză meticuloasă, oferim consultanță particularizată și ne bazăm pe expertiza noastră calificată pentru a oferi servicii de înaltă calitate în fiecare situație.

Echipa noastră este formată din avocați experimentați, care aduc la masă o vastă expertiză multidisciplinară. Aceasta ne permite să abordăm fiecare aspect al unui caz într-un mod cuprinzător și să oferim soluții adecvate. Suntem mândri de responsabilitatea și integritatea noastră, respectând cele mai înalte standarde de confidențialitate. Astfel, putem asigura clienților noștri un nivel înalt de încredere în gestionarea informațiilor lor sensibile.

Cu ce te putem ajuta?

Litigii societare (asistență și reprezentare juridică în instanțe, autorități publice, organe nejudiciare, notari publici, executori judecătorești)

Consultanță în drept societar (înființare societăți, gestionarea afacerilor, interacțiune cu ONRC)

Guvernanță corporativă (numire/revocare administratori, acorduri între acționari, contestare decizii AGA)

Consultanță contractuală (negociere, încheiere, modificare sau încetare contracte comerciale)

Transfer de întreprindere (cesiuni de părți sociale/acțiuni)

Piețe de capital (majorare capital social, contestare amenzi ASF, alte autorități)

Restructurare și reorganizare (divizări, fuziuni, absorbții de societăți)

Due diligence (evaluare legală a societăților)

Privatizări

Ce avantaje iți oferă colaborarea cu noi?

  1. Experiență vastă: Echipa noastră de avocați are o experiență bogată în rezolvarea problemelor juridice și comerciale complexe. Avem cunoștințe solide în domeniul dreptului comercial și o înțelegere profundă a practicii judecătorești și a legislației relevante.

 

  1. Soluții personalizate: Abordăm fiecare caz cu atenție și oferim soluții juridice personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor specifice ale afacerii tale. Analizăm în detaliu situația ta și dezvoltăm strategii eficiente pentru a atinge rezultatele dorite.

 

  1. Consultanță cuprinzătoare: Oferim consultanță în toate aspectele dreptului comercial, de la înființarea unei societăți și gestionarea afacerilor, până la litigii societare, restructurare, contracte comerciale și piețe de capital. Avem cunoștințe specializate și competențe multidisciplinare pentru a aborda o gamă variată de situații și provocări.

 

  1. Gestionarea litigiilor: În cazul unor dispute comerciale sau litigii, suntem pregătiți să te reprezentăm în fața instanțelor și autorităților competente. Avem expertiza și abilitățile necesare pentru a-ți proteja interesele și a obține rezultate favorabile.

 

  1. Eficiență și profesionalism: Ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, fiind cunoscuți pentru abordarea noastră riguroasă și profesională. Respectăm termenele limită și ne concentrăm pe eficiență, astfel încât să obții rezultatele dorite într-un timp optim.

 

  1. Relație de încredere: Construim relații de încredere cu clienții noștri, bazate pe comunicare transparentă, colaborare strânsă și respect reciproc. Ne implicăm în mod activ în rezolvarea problemelor tale și suntem alături de tine în fiecare etapă a procesului.

Contactează-ne acum!

Dacă aveți nevoie de servicii juridice de înaltă calitate și sprijin profesional într-o gamă variată de domenii, echipa noastră de la Buju Stanciu și Asociații este pregătită să vă ajute. Contactați-ne acum pentru a discuta despre nevoile și problemele dvs. juridice și pentru a afla cum vă putem oferi soluții personalizate și eficiente.

Indiferent dacă aveți întrebări legate de dreptul comercial sau alte domenii, suntem aici pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună asistență juridică posibilă.