Buju Stanciu & Asociatii is a member of Legal Network International

Drept penal și drept penal al afacerilor

Echipa noastră de avocați în drept penal din București înțelege în profunzime că răspunderea penală este cea mai gravă formă de răspundere juridică în sistemul de drept românesc. Conștientizăm că clienții noștri se confruntă cu amenințări serioase, cum ar fi executarea pedepselor privative de libertate în cazul persoanelor fizice sau chiar pierderea subiectului de drept în cazul persoanelor juridice. De aceea, ne angajăm să oferim asistență juridică de cea mai înaltă calitate, păstrând un calm și o claritate remarcabile în rezolvarea proceselor penale.

Experiența și competența noastră în domeniul dreptului penal ne permit să abordăm fiecare caz cu profesionalism și abilități tactice avansate. Înțelegem importanța unei analize meticuloase a cazului, astfel încât să putem dezvolta strategii de apărare solide și eficiente. Ne concentrăm pe cunoașterea profundă a legii penale, a procedurilor judiciare și a practicilor judiciare actuale, pentru a asigura cea mai bună reprezentare pentru clienții noștri.

Scurtă descriere a „Buju, Stanciu și Asociații”

Suntem o prestigioasă societate de avocatură de business si drept penal din București și ne remarcăm prin abordarea noastră agilă și personalizată în fiecare caz pe care îl gestionăm. În echipa noastră, ne dedicăm clienților noștri și suntem angajați să obținem rezultate de calitate superioară, ceea ce ne câștigă încrederea și respectul acestora.

Punem un accent deosebit pe ascultarea atentă a clienților noștri și înțelegerea nevoilor și obiectivelor lor. Ne străduim să oferim cele mai bune soluții într-un timp optim, depunând eforturi considerabile în fiecare caz pe care îl avem în lucru. Ne preocupă fiecare detaliu și efectuăm o analiză meticuloasă, oferim consultanță particularizată și ne bazăm pe expertiza noastră calificată pentru a oferi servicii de înaltă calitate în fiecare situație.

Echipa noastră este formată din avocați penali experimentați, care aduc la masă o vastă expertiză multidisciplinară. Aceasta ne permite să abordăm fiecare aspect al unui caz într-un mod cuprinzător și să oferim soluții adecvate. Suntem mândri de responsabilitatea și integritatea noastră, respectând cele mai înalte standarde de confidențialitate. Astfel, putem asigura clienților noștri un nivel înalt de încredere în gestionarea informațiilor lor sensibile.

In ce cazuri te poate ajuta un avocat penal?

Abuz în serviciu

Infracțiuni de corupție, cum ar fi mita și traficul de influență.

Infracțiuni de fals, inclusiv fals în înscrisuri.

Evaziune fiscală

Bancrută frauduloasă.

Spălare de bani.

Utilizare frauduloasă a fondurilor europene.

Infracțiuni bancare și de piață de capital

Șantaj și amenințare.

Infracțiuni corporative, precum nerespectarea măsurilor de securitate a muncii și de sănătate

Criminalitate informatică și infracțiuni cibernetice.

Trafic de droguri.

Crimă organizată

Contrabandă.

Infracțiuni prevăzute în Legea societăților comerciale, legea piețelor de capital și alte legi speciale.

Ce avantaje iți oferă colaborarea cu noi?

Consultanță și analiză: Vă putem oferi consultanță juridică specializată în domeniul dreptului penal, inclusiv interpretarea legislației penale și evaluarea situațiilor legate de posibile infracțiuni.

 

Asistență juridică în timpul urmăririi penale: Ne putem implica în fazele de urmărire penală, reprezentându-vă interesele și oferindu-vă consiliere juridică pe parcursul anchetei penale. Vom asigura respectarea drepturilor dvs. și vă vom ghida prin procedurile legale.

 

Apărare în fața instanțelor de judecată: Ne putem ocupa de reprezentarea dvs. în instanță în cazul unui proces penal. Vom dezvolta strategii de apărare solide și vom pleda în favoarea dvs. pentru a obține rezultate favorabile.

 

Investigarea și strângerea de probe: Vom investiga în mod meticulos cazul dvs., identificând și strângând probe relevante care pot susține apărarea dvs. Vom colabora cu experți și specialiști pentru a obține informațiile necesare.

 

Negocieri și soluționare alternativă a litigiilor: Vom evalua opțiunile de negociere și soluționare alternativă a litigiilor în cazul în care acestea pot fi o cale viabilă pentru a rezolva conflictul penal într-un mod satisfăcător.

Contactează-ne acum!

Dacă aveți nevoie de servicii juridice de înaltă calitate și sprijin profesional într-o gamă variată de domenii, echipa noastră de la Buju Stanciu și Asociații este pregătită să vă ajute. Contactați-ne acum pentru a discuta despre nevoile și problemele dvs. juridice și pentru a afla cum vă putem oferi soluții personalizate și eficiente.

Indiferent dacă aveți întrebări legate de dreptul penal sau alte domenii, suntem aici pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună asistență juridică posibilă.