Buju Stanciu & Asociatii is a member of Legal Network International

Drept imobiliar și urbanism

Întrucât achiziționarea unui imobil poate implica investiții semnificative și poate avea un impact durabil asupra proprietarilor, este esențial ca persoanele fizice sau juridice care intenționează să dobândească proprietăți imobiliare să fie extrem de atente în desfășurarea operațiunilor lor.

La „Buju Stanciu și Asociații”, oferim consultanță într-o gamă largă de domenii de practică în care proprietatea imobiliară este centrală în tranzacții. Lucrăm cu dezvoltatori imobiliari, proprietari, investitori privați și instituționali din domeniul imobiliar, precum și cu creditorii imobiliari, pentru a-i ajuta să înțeleagă tendințele industriei imobiliare și impactul acestora asupra afacerilor lor.

Echipa noastră de avocați specializați în drept imobiliar oferă asistență într-o varietate de aspecte, cum ar fi achiziționarea și vânzarea de proprietăți imobiliare, închirieri și contracte de închiriere, finanțări imobiliare, dezvoltarea și construcția imobilelor, precum și probleme legate de reglementări și autorizații în domeniul imobiliar.

Scurtă descriere „Buju, Stanciu și Asociații”

Suntem o prestigioasă casă de avocatură specializată în diferite ramuri ale dreptului, printre care si drept imobiliar, recunoscută pentru abordarea noastră agilă, profesionalismul nostru și rezultatele de înaltă calitate pe care le obținem. Echipa noastră experimentată de avocați dedicați se remarcă prin oferirea de soluții juridice personalizate și adaptate nevoilor clienților noștri.

Ascultăm cu atenție clienții și înțelegem profund nevoile și obiectivele lor. De aici, dezvoltăm strategii și soluții juridice eficiente și personalizate pentru fiecare caz pe care îl gestionăm. Abordăm fiecare situație cu meticulozitate și atenție la detalii, având ca scop obținerea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Echipa noastră este formată din avocați cu experiență și cunoștințe extinse în diverse ramuri ale dreptului. Avem specialiști în diverse aspecte, precum dreptul imobiliar, dreptul societar, dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul proprietății intelectuale și dreptul concurenței. Această abordare multidisciplinară ne permite să oferim clienților noștri o gamă largă de servicii juridice, acoperind diverse aspecte ale activităților lor de afaceri.

Cu ce te putem ajuta?

Consultanță juridică și asistență în tranzacțiile de vânzare și cumpărare a imobilelor, donații de imobile sau alte aspecte legate de moșteniri care implică proprietăți imobiliare.

Asistență în închirierea de birouri și proprietăți rezidențiale.

Realizarea de rapoarte de due diligence înainte de achiziționarea unui imobil.

Asistență în relația cu autoritățile publice în ceea ce privește aspecte imobiliare.

Furnizarea de sprijin în găsirea unui expert topograf sau a unui arhitect pentru proiecte imobiliare.

Redactarea contractelor, inclusiv antecontracte, contracte de vânzare-cumpărare, închiriere sau ipotecă, și asistență în procesul de semnare în fața notarului public.

Înregistrarea imobilelor în sistemul cadastral și obținerea de încheieri de intabulare și deschiderea/modificarea de rol fiscal.

Înregistrarea terenurilor în Cartea Funciară.

Rezolvarea litigiilor legate de imobile.

Abordarea oricărui aspect sau conflict derivat din legislația urbanistică/de construcții.

Ce avantaje iți oferă colaborarea cu noi?

Consultanță specializată: Oferim consultanță juridică specializată și adaptată nevoilor specifice ale clienților noștri în domeniul dreptului imobiliar. Fie că este vorba de achiziții sau vânzări de imobile, închirieri, litigii sau alte aspecte imobiliare, avem experiența și expertiza necesare pentru a oferi soluții eficiente.

 

Expertiză în industrie: Avem o înțelegere profundă a industriei imobiliare și a tendințelor din domeniu. Colaborăm cu dezvoltatori, investitori și proprietari imobiliari, oferindu-le asistență juridică pentru a înțelege implicațiile legale ale deciziilor lor și a maximiza oportunitățile din piață.

 

Comunicare transparentă și colaborare strânsă: Promovăm o comunicare clară și transparentă cu clienții noștri. Ne implicăm activ în procesul de colaborare, ascultând cu atenție nevoile și cerințele clienților noștri și lucrând împreună cu ei pentru a dezvolta soluții juridice eficiente și personalizate.

 

Confidențialitate și integritate: Respectăm confidențialitatea informațiilor clienților noștri și gestionăm datele lor sensibile cu cea mai mare responsabilitate și integritate. Clienții noștri pot avea încredere că informațiile lor sunt protejate în conformitate cu cele mai înalte standarde de confidențialitate.

 

Rezultate de succes: Obiectivul nostru principal este obținerea de rezultate de succes pentru clienții noștri. Ne angajăm să ne depășim așteptările și să obținem rezultate favorabile în tranzacții imobiliare, litigii sau alte aspecte juridice.

Contactează-ne acum!

Dacă aveți nevoie de servicii juridice de înaltă calitate și sprijin profesional într-o gamă variată de domenii, echipa noastră de la Buju Stanciu și Asociații este pregătită să vă ajute. Contactați-ne acum pentru a discuta despre nevoile și problemele dvs. juridice și pentru a afla cum vă putem oferi soluții personalizate și eficiente.

Indiferent dacă aveți întrebări legate de dreptul imobiliar sau alte domenii, suntem aici pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună asistență juridică posibilă.