Echipa noastră

Fundamentul legal al afacerii tale.

plus

Echipa noastră combină perfect expertiza atât în ​​aspectele litigioase, cât și în cele necontencioase ale restructurărilor complexe. Ne mândrim să oferim clienților noștri soluții holistice, comerciale și de pionierat, precum și rezultate de succes.

pattern pattern hero image

Victor Buju

Partener

Cu o abordare inovatoare și orientată către viitor, Victor combină expertiza sa juridică în domeniul penal, cu o înțelegere profundă a start-up-urilor și a managementului corporativ, oferind soluții personalizate pentru clienții săi aflați în căutarea unei reprezentări excepționale.

Specializându-se în negocierea și facilitarea acordurilor comerciale, Victor reușește să obțină rezultate optime pentru clienți în mod constant, iar atenția sa la detalii îl plasează în poziția ideală pentru a gestiona litigii comerciale complexe și de contencios administrativ.

Datorită experienței sale anterioare ca asociat într-o firmă de avocatură de top din România, Victor a dobândit abilități solide în rezolvarea litigiilor interne și internaționale și în arbitraje investiționale, fiind un partener de încredere pentru clienții săi.

Educația sa diversificată, care include studii în dreptul comparat și burse în Germania și Olanda, îi permite lui Victor să ofere perspective unice și soluții juridice inovatoare, inclusiv în chestiuni care țin de dreptul internațional.

Studiile în domeniul științelor cognitive demonstrează dorința sa de a înțelege și aborda problemele într-un mod interdisciplinar, astfel încât să poată oferi o reprezentare juridică adaptată la provocările dinamice ale secolului XXI.

Astfel, clienții se pot baza pe o combinație rară de competență juridică, creativitate și adaptabilitate, care garantează că interesele lor vor fi întotdeauna protejate într-un mod profesional și eficient.

Marius Stanciu

Partener

Marius este un avocat tenace, capabil să reprezinte o gamă largă de clienți în instanțele judecătorești și în arbitraj, concentrat pe prevenirea și rezolvarea eficientă a disputelor.

În calitate de specialist în dreptul contractelor, dispute societare, insolvență, dreptul consumatorilor, drept bancar și achiziții publice, Marius reușește să gestioneze cu succes cazuri complexe și provocatoare. Practica sa se extinde și în domeniul dreptului administrativ și contenciosului constituțional.

Marius este, de asemenea, un specialist în asistarea companiilor de fintech, blockchain și active digitale, investitorilor și participanților la rețea. Abordând aspecte legate de platformele și tranzacțiile cu active digitale, tehnologia blockchain, finanțarea descentralizată (DeFi) și token-urile non-fungibile (NFT), el oferă soluții juridice inovatoare și adaptate la contextul actual al pieței.

Înainte de a deveni Co-Managing Partner la Buju Stanciu & Asociații, Marius a deținut funcția de asociat senior într-o firmă de avocatură prestigioasă din România, dobândind o experiență inestimabilă în rezolvarea cazurilor de înaltă miză.

Absolvent al Facultății de Drept a Universității din București și deținător al unui master în Dreptul Afacerilor, Marius este un avocat pasionat și creativ, ce pune nevoile clienților pe primul plan, garantând o reprezentare juridică profesională și eficientă.

Dumitru Lazăr

Partener

Dumitru este un avocat cu o experiență vastă în dreptul afacerilor, specializat în dreptul societar, comercial, imobiliar și agricol. Cu o abordare meticuloasă și cunoștințe interdisciplinare, el gestionează cu succes proiecte complexe pentru clienții care caută servicii juridice de înaltă calitate.

A oferit consultanță unor entități de prestigiu și echipe de management, colaborând la structurarea și implementarea eficientă a proiectelor. Abilitățile sale de a dezvolta soluții creative și de a negocia cu succes tranzacții dificile îl recomandă drept un profesionist valoros în domeniul său.

Înainte de a se alătura echipei Buju, Stanciu și Asociații în calitate de partener, Dumitru a excelat ca avocat senior într-o firmă de avocatură de top, consolidându-și astfel reputația de profesionist de încredere în rândul clienților.

Dumitru este absolvent al Facultății de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza Iași și al unui program de master în Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept a Universității din București, fiind fluent în engleză, rusă și germană.

Alegându-l pe Dumitru ca avocat, clienții se pot baza pe un expert juridic dedicat, care își folosește cunoștințele și competențele pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Atent la nevoile și așteptările clienților, Dumitru tratează fiecare caz cu profesionalism și seriozitate, garantând astfel servicii juridice de cea mai înaltă calitate.

Niura Moisei Schaatschneider

Partener

Cu o experiență bogată în consultanță de business și litigii, Niura s-a dovedit a fi un avocat de top, reprezentând o diversitate de clienți în diferite instanțe și jurisdicții.

Expertă în gestionarea litigiilor comerciale, de dreptul muncii și contencios administrativ, Niura a reprezentat cu succes actori importanți din domeniul construcțiilor în litigii legate de achiziții publice, atât în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, cât și în fața instanțelor de drept comun. De asemenea, Niura are o specializare solidă în contracte FIDIC și s-a implicat în numeroase proiecte de mare amploare și litigii rezultate din implementarea acestor contracte.

În prezent, Niura susține clienți într-un spectru larg de litigii și oferă consultanță specializată în domenii emergente, precum e-commerce, protecția datelor, tehnologia blockchain, active digitale și monede virtuale. Acest amestec de experiență și cunoștințe o poziționează ca un avocat versatil și de încredere într-un mediu în continuă schimbare.

Înainte de a deveni Partener la Buju Stanciu & Asociații, Niura și-a consolidat experiența în calitate de asociat senior în cadrul unei firme de avocatură de top din România.

Alegând-o pe Niura ca avocat, clienții beneficiază de o combinație remarcabilă de competențe juridice, inovație și abilitatea de a răspunde eficient la provocările juridice dintr-un mediu complex și dinamic.

Sorin Niculescu

Senior Associate

Sorin este specializat în contracte comerciale, litigii și arbitraj comercial, concentrându-se, de asemenea, și pe probleme de drept penal economic.

Sorin are experiență substanțială atât în soluționarea diverselor probleme comerciale, asistând cu succes clienți atât în ceea ce privește litigiile între comercianți, cât și în soluționarea de cazuri de dreptul concurenței sau drept societar. Totodată, are experiență în asistarea clienților în negocieri contractuale și soluționarea amiabilă a litigiilor.

Înainte de a se alătura echipei noastre, acesta a făcut parte dintr-o prestigioasă firmă de avocatură din România în departamentul de Litigii și Arbitraje.

Sorin a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, obținând și o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.

Vlad Mureșan

Senior Associate

Vlad are o experiență vastă în consultanța de business, dar și litigii, reprezentând o gamă variată de clienți în fața tuturor gradelor de jurisdicție.

Înainte a se alătura echipei Buju Stanciu și Asociații în calitate de asociat senior, Vlad a dobândit experiență în consultanța de business, în cadrul unei firme de avocatură de top din România.

În acest sens, Vlad a asistat clienți importanți în probleme legate de contracte, drept societar, insolvență, dreptul consumatorilor, drept bancar, e-commerce, tehnologia blockchain, IT.

De asemenea, Vlad s-a dezvoltat profesional și în domeniul litigiilor, asistând clienți în aspecte legate de drept administrativ, drept civil, dreptul muncii, drept penal, dispute comerciale.

Expertiza acumulată de Vlad în diverse domenii de drept contribuie la conturarea unei perspective de ansamblu asupra activității de business a clienților, conferindu-i avantajul de a identifica orice potențiale riscuri ce pot interveni în derularea cu succes a unei afaceri.

Alin Nichifor

Of Counsel

Alin este un profesionist în protecția datelor, cu o capacitate demonstrată de a construi, livra și gestiona programe complete de confidențialitate în cadrul organizațiilor multinaționale din diferite industrii. După finalizarea studiilor la Universitatea din București, și-a început cariera la unul dintre fondurile de investiții din București, ajutând companiile din grup să-și gestioneze afacerile corporative într-un mod creativ și eficient. În acest timp, a dezvoltat abilități puternice de comunicare și o tendință de a fi tenace și orientat spre rezultate în multe dintre proiectele din care a făcut parte.

El are o pasiune puternică pentru rezolvarea problemelor complexe și un impuls perseverent de a aduce schimbări tehnologiei globale și mediului juridic, având o abordare practică a tuturor problemelor legale.

Alin a câștigat expertiză în timp ce lucra îndeaproape cu echipele de securitate, produse, știința datelor și software pentru a obține o înțelegere profundă a tehnologiilor de bază ale companiei și a oferi strategii bazate pe riscuri pentru creșterea afacerii și menținerea încrederii clienților. El este expert în domenii într-o gamă largă de domenii de afaceri și de reglementare, de la chestiuni corporative și civile, fuziuni și achiziții, contractare, legislație privind confidențialitatea și protecția datelor, reglementări în domeniul telecomunicațiilor și bancare, precum și dezvoltare de software de calculator.

Obiectivul său cu fiecare proiect este de a găsi echilibrul potrivit între noile tehnologii și protecția vieții private și a securității persoanelor, având totuși în vedere nevoile și oportunitățile de afaceri ale clienților săi.

Florin Leucă

Consultant in Drept International

Florin este doctorand în drept comercial internațional la Universitatea din București, deținând în paralel un Master în Arbitraj Comercial Internațional și o diplomă postuniversitară de drept privat comparat la Universitatea Panthéon-Assas Paris II.

Din 2015, Florin predă drept internațional privat și drept comercial internațional la Universitatea din București, la studii de licență și master, în română și engleză. Florin are peste 10 ani de experiență juridică în răspundere delictuală și creanțe de asigurare, atât în România, cât și în Italia, și 5 ani de experiență practică în colaborări cu diverse ONG-uri.

El are o vastă experiență juridică în probleme de afaceri, de la negocieri contractuale, încălcări și remedii, legislația aplicabilă a contractului la investiții străine, relații investitor-stat și comerț internațional. A câștigat experiență în managementul afacerilor lucrând pentru unul dintre cei mai mari organizatori de conferințe de afaceri din Europa de Est și acționează în mod regulat ca arbitru la sediul Willem Cornelius Vis International Commercial Arbitration din Viena.

Mai mult, a participat la Școala de studii politice a Consiliului Europei, concentrându-se pe democrație și drepturile fundamentale ale omului. În această calitate, a participat la Forumul Word al Democrației și a avut vizite de lucru îmbogățitoare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Alexandru Iorgescu

IT Specialist

Alex este coordonatorul echipei IT din cadrul societății, fiind responsabil de gestionarea laturii hardware/software, cât și de asigurarea securității cibernetice.

Alex are experiență într-o gamă variată de soluții IT, precum dezvoltarea aplicațiilor native Android, asigurarea recuperării datelor sau crearea unor sisteme de stocare.