Echipa noastră

Fundamentul legal al afacerii tale.

plus

Echipa noastră combină perfect expertiza atât în ​​aspectele litigioase, cât și în cele necontencioase ale restructurărilor complexe. Ne mândrim să oferim clienților noștri soluții holistice, comerciale și de pionierat, precum și rezultate de succes.

pattern pattern

Victor Buju

Partener

Victor are o practică amplă în start-up-uri, management corporativ și experiența sa acoperă o gamă largă de chestiuni comerciale, fiind versat în domeniul imobiliar și agricol.

Ca marcă a fluenței sale profesionale, el este specializat în intermedierea de acorduri comerciale și acționează în numele clienților în negocieri cu terți, concentrându-se, de asemenea, pe litigii comerciale complexe și pe contencios administrativ.

Înainte de a-și începe propria practică, Victor a fost asociat într-o firmă de avocatură de top în România, fiind implicat în litigii interne / internaționale de profil și arbitraje investiționale de mare anvergură.

Este absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a obținut o diplomă de master în arbitraj internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. În același timp, el a devenit competent în dreptul comparat, beneficiind de burse în Germania și Olanda.

Pasiunea sa pentru cunoaștere și înțelegere l-a determinat să studieze la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității din București, urmând cursurile unui Master în Științe Cognitive.

Marius Stanciu

Partener

Marius reprezintă o gamă largă de clienți în fața tuturor gradelor de jurisdicție și arbitraj, în plus față de asistarea clienților în prevenirea, evitarea și rezolvarea amiabilă a disputelor.

Marius are experiență în probleme legate de contracte, dispute societare, insolvență, dreptul consumatorilor, drept bancar și achiziții publice. De asemenea, Marius are experiență în toate aspectele legate de drept administrativ și de contencios constituțional.

Marius asistă, de asemenea, companii de fintech, blockchain și active digitale, investitori și participanți la rețea cu privire la platformele și tranzacțiile cu active digitale, chestiuni legate de tehnologia blockchain (inclusiv stabilirea de noi blockchain și noduri), finanțare descentralizată (DeFi), non-fungible tokens (NFT) și chestiunile legate de legislația în materie de valori mobiliare și de reglementare, inclusiv reprezentarea clienților în discuțiile lor cu autoritățile.

Înainte de a fi Co-Managing Partner la Buju Stanciu & Asociații, Marius a fost asociat senior la o firmă de avocatură de top din România.

Marius a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, având și un master în Dreptul Afacerilor la aceeași universitate.

Niura Moisei Schaatschneider

Partener

Niura are o experiență vastă în consultanță de business dar și litigii, reprezentând o gamă variată de clienți în fața tuturor gradelor de jurisdicție.

Niura a gestionat litigii complexe comerciale, de dreptul muncii și contencios administrativ și a reprezentat actori importanți din domeniul construcțiilor în litigii de achizitii publice, atât în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, cât și in fața instanțelor de drept comun. Niura este specializată și în contracte FIDIC, fiind implicată în numeroase proiecte de anvergură și litigii rezultate din executarea acestui tip de contracte.

In prezent Niura asistă clienți într-o gamă largă de litigii și oferă consultanță în domenii precum e-commerce, protecția datelor, tehnologia block-chain, active digitale și monede virtuale.

Înainte de a fi Partener la Buju Stanciu & Asociații, Niura a ocupat poziția de asociat senior la o firmă de avocatură de top din România.

Niura a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București.

Dumitru Lazăr

Partener

Dumitru are o experiență considerabilă în dreptul afacerilor, fiind specializat în dreptul societar, dreptul comercial, dreptul imobiliar și dreptul agricol.

A asistat entități importante în aceste domenii, gestionând proiecte de complexitate sporită care au implicat cunoștințe interdisciplinare. De-a lungul carierei sale, Dumitru a consiliat atât investitori, cât și echipe de management, în ceea ce privește structurarea și implementarea proiectelor.

Înainte de a deveni partener în cadrul Buju, Stanciu și Asociații, Dumitru a deținut poziția de avocat senior în cadrul unei cunoscute firme de avocatură, în cadrul căreia s-a remarcat pentru abilitățile sale de a găsi soluții creative și pentru capacitatea sa de a negocia tranzacții dificile.

Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza Iași și al masterului de dreptul afacerilor din cadrul Facultății de Drept a Universității din București.

Alin Nichifor

Of Counsel

Alin este un profesionist în protecția datelor, cu o capacitate demonstrată de a construi, livra și gestiona programe complete de confidențialitate în cadrul organizațiilor multinaționale din diferite industrii. După finalizarea studiilor la Universitatea din București, și-a început cariera la unul dintre fondurile de investiții din București, ajutând companiile din grup să-și gestioneze afacerile corporative într-un mod creativ și eficient. În acest timp, a dezvoltat abilități puternice de comunicare și o tendință de a fi tenace și orientat spre rezultate în multe dintre proiectele din care a făcut parte.

El are o pasiune puternică pentru rezolvarea problemelor complexe și un impuls perseverent de a aduce schimbări tehnologiei globale și mediului juridic, având o abordare practică a tuturor problemelor legale.

Alin a câștigat expertiză în timp ce lucra îndeaproape cu echipele de securitate, produse, știința datelor și software pentru a obține o înțelegere profundă a tehnologiilor de bază ale companiei și a oferi strategii bazate pe riscuri pentru creșterea afacerii și menținerea încrederii clienților. El este expert în domenii într-o gamă largă de domenii de afaceri și de reglementare, de la chestiuni corporative și civile, fuziuni și achiziții, contractare, legislație privind confidențialitatea și protecția datelor, reglementări în domeniul telecomunicațiilor și bancare, precum și dezvoltare de software de calculator.

Obiectivul său cu fiecare proiect este de a găsi echilibrul potrivit între noile tehnologii și protecția vieții private și a securității persoanelor, având totuși în vedere nevoile și oportunitățile de afaceri ale clienților săi.

Florin Leucă

Consultant in Drept International

Florin este doctorand în drept comercial internațional la Universitatea din București, deținând în paralel un Master în Arbitraj Comercial Internațional și o diplomă postuniversitară de drept privat comparat la Universitatea Panthéon-Assas Paris II.

Din 2015, Florin predă drept internațional privat și drept comercial internațional la Universitatea din București, la studii de licență și master, în română și engleză. Florin are peste 10 ani de experiență juridică în răspundere delictuală și creanțe de asigurare, atât în România, cât și în Italia, și 5 ani de experiență practică în colaborări cu diverse ONG-uri.

El are o vastă experiență juridică în probleme de afaceri, de la negocieri contractuale, încălcări și remedii, legislația aplicabilă a contractului la investiții străine, relații investitor-stat și comerț internațional. A câștigat experiență în managementul afacerilor lucrând pentru unul dintre cei mai mari organizatori de conferințe de afaceri din Europa de Est și acționează în mod regulat ca arbitru la sediul Willem Cornelius Vis International Commercial Arbitration din Viena.

Mai mult, a participat la Școala de studii politice a Consiliului Europei, concentrându-se pe democrație și drepturile fundamentale ale omului. În această calitate, a participat la Forumul Word al Democrației și a avut vizite de lucru îmbogățitoare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Alexandru Iorgescu

IT Specialist

Alex este coordonatorul echipei IT din cadrul societății, fiind responsabil de gestionarea laturii hardware/software, cât și de asigurarea securității cibernetice.

Alex are experiență într-o gamă variată de soluții IT, precum dezvoltarea aplicațiilor native Android, asigurarea recuperării datelor sau crearea unor sisteme de stocare.