Consultanță fiscală și TVA la vânzare de criptomonede

Interesul față de criptomonede a crescut enorm în ultimii ani, iar unele companii fac deja investiții pentru a dezvolta propriul...

pattern pattern

Interesul față de criptomonede a crescut enorm în ultimii ani, iar unele companii fac deja investiții pentru a dezvolta propriul blockchain. Criptomenedele reprezintă un tip de monedă digitală, ce pot fi folosite drept mijloc de plată. Puteți cumpăra bunuri sau chiar servicii folosind această metodă. Pentru unele persoane, criptomonedele sunt văzute drept o investiție pe termen lung.

Securizarea lor este dată de tehnologia numită blockchain. Prin urmare, aceste monede digitale sunt imune intervențiilor guvernamentale. Cu toate acestea, aveți nevoie de un avocat pentru a realiza o vânzare de criptomonede. Buju&Partners are cea mai profesionistă echipă. Alege un avocat București cu experiență pentru a vă pune la curent cu noile tendințe.

Vânzare de criptomonede – Este legal?

Bitcoin este prima criptomonedă care a fost lansată pe piața virtuală și care în continuare se bucură de un real succes. Alături de ea, în prezent mai există încă 6700 de criptomonede. Numărul lor crește de la o zi la alta. În unele magazine este deja acceptată plata cu monede virtuale.

Prin urmare, multe persoane aleg să investească în criptomonede. Valoarea acestor monede virtuale crește din ce în ce mai mult și sunt văzute ca o valută de viitor. Există șanse mari să obțineți un profit dacă alegeți să investiți în criptomonede. Totodată, există siguranță datorită blockchain-ului.

Blockchain este o tehnologie care este imposibil de falsificat sau de spart. Cabinet avocat Buju Stanciu și Asociații oferă expertiza de calitate in domeniul criptomonedelor sau cripto. Vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vom găsi soluții optime într-un timp scurt. Expertiza noastră include în special consultanță fiscală și TVA în domeniul vânzării de criptomonede sau de token-uri.

Suntem un cabinet de avocatură format din oameni tineri și pasionați. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui avocat București care să vă ajute pentru o vânzare de criptomonede, apelați la noi cu încredere.

consultanta fiscala vanzare de criptomonede

Ce reprezintă blockchain?

Această tehnologie nouă, blockchain, stochează și înregistrează informații într-o bază de date. Blockchain devine o tehnologie atractivă pentru serviciile financiare sau logistice. În prezent servește ca registru pentru toate tranzacțiile. Blockchain ajută la tranzacțiile internaționale. Procesul de trimitere a unei valute este mult mai simplu și mai rapid datorită lui.

Cu toate acestea, tehnologia numită blockchain este încă în procesul de dezvoltare. Prin urmare, este important să cunoaștem toate aspectele juridice și tehnice. Alegeți unul dintre avocații noștri ce vă vor îndruma spre luarea celei mai bune decizii. Suntem o echipă dedicată meseriei noastre și oferim cele mai calitative servicii.

Ce trebuie să cunoașteți despre o vânzare de criptomonede? Căutați un avocat București bun care să vă îndrume.

În România, comunitatea persoanelor care dețin criptomonede este în plină expansiune. În consecință, există o serie de întrebări cu privire la declararea impozitelor veniturilor în urma vânzării de monede virtuale. Pentru a realiza o vânzare de criptomonede, este nevoie să cunoaștem o serie de noțiuni juridice și tehnice.

Persoanele care obțin bani din acest tip de tranzacții au obligația de a declara veniturile. În caz contrar, se vor aplica sancțiuni și nimeni nu își dorește asta. Se consideră evaziune fiscală atunci când beneficiarii veniturilor din criptomonede ascund sau omit bunul sau sursa în documentele legale.

Pentru acest lucru, există avocați specializați în consultanță fiscală. Cabinetul de avocatură Buju&Partners este soluția perfectă pentru asemenea acțiuni. Prin urmare, o opinie din partea unor specialiști vă va scoate din situații neplăcute. Echipa noastră are o serie de abilități și competențe care vă vor face experiența de vânzare a criptomonedelor mai ușoară și plăcută.

Consultanță juridică pentru dreptul fiscal

Ariile noastre de expertiză sunt variate. Avocații noștri sunt specializați în dreptul fiscal și vă vor oferi consultanțe și asistențe juridice profesioniste. În cadrul consultanțelor fiscale sunt incluse impozite directe sau indirecte, locale sau personale. De asemenea, dacă dețineți o afacere, colaborarea cu un avocat vă va ajuta să evitați sancțiunile ANAF-ului.

Câteva din serviciile noastre sunt: asistență în timpul controalelor fiscale, faliment, restructurare sau insolvență, identificarea avantajelor și riscurilor diferitelor opțiuni de afaceri și de management al deciziilor, revizuiri fiscale, litigii fiscale, asigurarea conformității cu normele fiscale, asistență în ceea ce privește deciziile fiscale obligatorii și multe altele.

Alegeți să lucrați cu o echipă de specialiști – birou avocat Buju Stanciu și Asociații – care vă vor pune la curent cu orice schimbare juridică sau fiscală. Cabinetul nostru vă oferă cele mai bune strategii și vă răspunde la orice întrebare. Avem experiență acumulată atât în țară, cât și în străinătate. Vom obține rezultate excepționale alături de dumneavoastră.