Cauti avocat dreptul muncii ?

Dreptul muncii curprinde un ansamblu de norme care reglementează relațiile sociale dintre oameni. Codul Muncii are în vedere raporturile individuale...

pattern pattern

Dreptul muncii curprinde un ansamblu de norme care reglementează relațiile sociale dintre oameni. Codul Muncii are în vedere raporturile individuale sau collective de muncă. Ca și celelalte ramuri ale dreptului și dreptul muncii iscă conflicte care pot fi rezolvate ușor prin intermediul unui avocat Bucuresti. Un avocat excelent cu experiență în această nișă veți găsi cu siguranta la Buju Stanciu & Asociații.

Avocat dreptul muncii – informatii utile

Înainte de a vă prezenta serviciile pe care echipa noastră vi le oferă, vă vom explica pe scurt ce reprezintă această ramură. Dreptul muncii, ca și celelalte ramuri, are în vedere norme juridice. Obiectul principal este constituit de relațiile sociale la locul de muncă. Deobicei, aceste relații se stabilesc între angajatori și forța de muncă.

Echipa Buju Stanciu &Asociații oferă sprijin prin intermediul serviciilor de asistență juridică sau reprezentare. Astfel, principalele servicii furnizate de noi sunt:

  1. Asistență pentru negocierilor colective, negocierile sindicale
  2. Remunerarea și beneficiile angajaților
  3. Politicile și procedurile de dreptul muncii
  4. Litigii de muncă
  5. Asistență în cadrul cercetării disciplinare
  6. Aspecte legate de imigrație ( vize, permise de muncă, etc.)
  7. Si multe altele

Va ajutam in chestiuni legate de dreptul muncii

O relație socială juridică are loc atunci când se semnează un contract individual de muncă. Ca și consecință a încheierii contractului de muncă, iau naștere relații  individuale, dar și colective. Atât angajatorul, cât și angajatul, au o serie de drepturi și obligații pe care trebuie să le respecte în procesul muncii.

Sfera dreptului muncii nu se rezumă numai la contractele de muncă, cât și la alte raporturi juridice. Angajatorul are obligația de a renumera munca prestată de angajații săi și să creeze toate condițiile necesare pentru o bună desfășurare a activității. Totodată, are obligația de a da indicații cu privire la modalitatea realizării unor anumite sarcini de lucru.

Salariatul, adică angajatul, nu poate refuza îndeplinirea acestor sarcini. O altă obligație este de a respecta regulamentul de ordine interioară și de a demonstra fidelitate față de angajator. În momentul când un drept sau o obligație este încărcată, apar conflicte. Pentru a evita asemenea evenimente nefavorabile, apelați la un avocat de încredere.

Avocații Buju Stanciu & Asociații vă oferă sprijin în demersurile dumneavoastră!

Este important ca atunci când apar conflicte de natură juridică să alegeți să colaborați cu un avocat. Avocatul devine o persoană fidelă care vă oferă ajutor și sfaturi atunci când un drept vă este încălcat. De asemenea, toate discuțiile pe care le purtați cu acesta rămân confidențiale.

De-a lungul timpului, avocații din echipa noastră s-au întâlnit cu situații neprevăzute, cărora le-au făcut față. Soluțiile pe care le-au furnizat întotdeauna au dat roade, iar clientul pe care l-au reprezentat a fost mulțumit de serviciul sau serviciile oferite. Prin urmare, datorită experienței pe care am acumulat-o, suntem în măsură să vă oferim cele mai inovative soluții cu privire la problema dumneavoastră.

Vă invităm la o prima întâlnire cu un avocat dreptul muncii

Indiferent de problema pe care o aveți, vă putem ajuta. Suntem specializații în mult mai multe arii de expertiză. Cele mai cunoscute ramuri ale dreptului care provoacă conflicte sunt dreptul civil, familiei, imigrației, penal, comercial, imobiliar, fiscal și așa mai departe.

Vă asigurăm că toate serviciile pe care specialiștii le oferă sunt calitative. Relația pe care o veți construi cu experții noștri se va baza pe respect, dar mai ales pe confidențialitate și încredere. Ne găsiți în capitală, în București, și suntem recunoscători să colaborăm. Haideți să punem bazele primelor strategii eficiente pentru cazul dumneavoastră.